Βιωσιμότητα

Υγεία και Ασφάλεια στην Εργασία

Η RUFFALO SERVICES LTD , σεβόμενη τον άνθρωπο και το περιβάλλον, εφαρμόζει ένα αποτελεσματικό σύστημα Υγείας και Ασφάλειας στην Εργασία, με στόχο την πρόληψη ατυχημάτων και επαγγελματικών ασθενειών στο χώρο εργασίας, τη δημιουργία ενός ικανοποιητικού εργασιακού περιβάλλοντος και τη συνεχή βελτίωση των συνθηκών εργασίας. των εργαζομένων.

Προστασία του Περιβάλλοντος

Η RUFFALO SERVICES LTD εφαρμόζει Σύστημα Περιβαλλοντικής Διαχείρισης λαμβάνοντας υπόψη όλες τις απαραίτητες νομικές απαιτήσεις και πληροφορίες σχετικά με τις σημαντικές περιβαλλοντικές πτυχές, προκειμένου να προάγει την προστασία του περιβάλλοντος, την πρόληψη της ρύπανσης και τη συνεχή ανάπτυξη διεργασιών που είναι πιο φιλικές προς το περιβάλλον, ανταποκρινόμενος στις κοινωνικές -οικονομικές ανάγκες της κοντινής περιοχής.

Σύστημα Διαχείρισης Ενέργειας

Η RUFFALO SERVICES LTD εφαρμόζει Σύστημα Διαχείρισης Ενέργειας λαμβάνοντας υπόψη όλες τις απαραίτητες νομικές και τεχνικές απαιτήσεις, προκειμένου να προωθήσει την εξοικονόμηση ενέργειας και τη συνεχή ανάπτυξη διαδικασιών ανάκτησης απορριμμάτων ενέργειας, χρησιμοποιώντας ενεργειακά αποδοτικά υλικά και μεθόδους.

Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας

Η Πολιτική Ποιότητας της RUFFALO SERVICES LTD αποτελεί βασικό κλειδί του Στρατηγικού Σχεδιασμού της Εταιρείας.

Το Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας της RUFFALO SERVICES LTD ακολουθεί το Διεθνές Πρότυπο ISO-9001:2015, το οποίο στοχεύει στη διαρκή βελτίωση της ποιότητας των προϊόντων της εταιρείας μας και εξελίσσεται σε καθημερινή βάση στο πλαίσιο των νέων τεχνολογικών βελτιώσεων που επιβάλλονται από τις τάσεις της η αγορά.

Scroll to Top